Küçükboğaz İlkokulu
KÜÇÜKBOĞAZ KÖYÜ KÜÇÜKBOĞAZ KÜME EVLERİ NO 83 ARPAÇAY / KARS

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini olumlu yönde değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve ortaokula hazırlamak.

Normal

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

1 kaloriferli,1 sobalı olmak üzere 2 lojman bulunmaktadır. Kullanılabilir durumdadır ancak tadilat ile daha kullanışlı hale getirilebilir.

ile 57km.ilçeye 17 km.

Arpaçay/Kars

Okulumuz kontenjanla öğrenci almamaktadır.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulumuz puanla öğrenci almamaktadır.

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

%100

Diğer Hususlar

Okulumuz ana sınıfı ile birlikte 1-2 birleştirilmiş sınıf ve 3-4 birleştirilmiş sınıf olmak üzere 3 sınıfta eğitim-öğretime devam etmektedir.